Model Train Forum - the complete model train resource - View Profile: MtRR75
Model Train Forum - the complete model train resource

Go Back   Model Train Forum - the complete model train resource > Members List
Forgotten your password?


MtRR75 MtRR75 is online now

Dispatcher

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. Bearfort
    03-15-2017 05:11 PM
    Bearfort
    Hello - I hope that this gets through - is it ok to provide my phone number? 917-853-3296 -

    My name is Tony DiOrio, West Milford NJ
  2. Bearfort
    03-15-2017 04:48 PM
    Bearfort
    Thank you for the heads up on my post - Yeah I dont have the ability to include photos but I do have a number of them. - As far as the pricing yes - I editing the post and listing the prices - (negotiable of course) thanks you for the guidance.

    Tony DiOrio
  3. Mr.Buchholz
    07-09-2016 05:30 PM
    Mr.Buchholz
    That crane you have in your yard interests me. Who makes it, and where can I find one?

    -J.
  4. MtRR75
    12-15-2015 11:04 PM
    MtRR75
    First, the kind of question that you sent to me could be simply posted in the thread that you have started -- assuming that you are comfortable doing that -- you would probably get more ideas than from more people that way. But it is your choice.

    As for your question, I am not clear on what happened?
    (1) Did you buy this set new or used?
    (2) Did you mean that you ran the loco successfully 3 times, then it stopped working? Or did you mean that you tried running it 3 times, and it never ran?
    (3) Do you have any other locos? Do they run on the same track?
    (4) Do you have a multimeter? If not, get one. It is one of the necessary tools for troubleshooting model railroads. You can use the multimeter to measure the track voltage and make sure that voltage is getting to the tracks.
  5. Bull6791
    12-15-2015 06:18 PM
    Bull6791
    MTRR75. I have a Bachmann ez track train set. The set is Ringling bros. The 0-6-0 steam locomotive does not run. I only ran it 3 times. It does not do any thing. Dead in the water. If you could help me trouble shoot/fix this train I would really appreciate it.
    Thanks Frank

About Me

  • About MtRR75
    Interests
    Photography, Music
    Scales Modeled
    HO
    Location
    Alabama
    Country
    United States

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 03:19 PM
  • Join Date: 11-26-2013
  • Referrals: 0

» Visit These Sites:
LGB World

Or Our European Train Website ModelRailForum




All times are GMT -5. The time now is 03:23 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.