Anyone running the new Digitrax Zepher Xpress - Model Train Forum - the complete model train resource
Model Train Forum - the complete model train resource

Go Back   Model Train Forum - the complete model train resource > Model Train Workshop > DCC Forum (Digital Command Control)
Forgotten your password?


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2019, 06:06 PM   #1
nrscroller
Gang Labourer
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 69
Anyone running the new Digitrax Zepher Xpress

HI all
I have the older zepher for my DCC and i can't progam a couple of my sound engines and have been looking at the new zepher express, and was just wondering how that is working for you if you are running it. Otherwise I am happy with what I have at the present time and I also run a Ut4 throttle with it on my switching layout.
Thanks
Bill
nrscroller is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-20-2019, 09:58 PM   #2
CTValleyRR
Train Master
 
CTValleyRR's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: East Haddam, CT
Posts: 8,342
Scales Modeled: HO
Sorry, can't help. My MRC Prodigy Wireless is still awesome, but that doesn't do you much good. Hope someone can enlighten you.
__________________
Connecticut Valley Railroad -- A Branch of the New York, New Haven, And Hartford

"We don't stop playing because we grow old. We grow old because we stop playing." --George Bernard Shaw
CTValleyRR is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2019, 12:57 AM   #3
Magic
Dispatcher
 
Magic's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Reno Nv.
Posts: 1,914
Scales Modeled: HO 1950s Southern Pacific in So. California.
If you are having problems programing sound locos all you may need is this.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=...2jeBHpE8Vtm0un

This is what I use and can program locos with no problems.
A bit expensive but cheaper than a new command station.
You can find them at modeltrainstuff.com cheaper, about $50.00

Magic
__________________
The Magic RR build thread.
New layout starts at page 7.
https://www.modeltrainforum.com/showthread.php?t=22525
Magic is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2019, 09:12 AM   #4
mopac
Station Master
 
mopac's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Missouri
Posts: 4,419
Scales Modeled: HO mainly, N, S, O, G
I agree with Magic. Works for me.
mopac is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


» Visit These Sites:
LGB World

Or Our European Train Website ModelRailForum




All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.