Error message - Model Train Forum - the complete model train resource
Model Train Forum - the complete model train resource

Go Back   Model Train Forum - the complete model train resource > General Model Train Forum Discussion > Forum News, Updates and Help
Forgotten your password?

Forum News, Updates and Help MTF News and Updates will be posted here. Feedback is welcome. Have a question about how the forum works? Post here!


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2018, 01:41 PM   #1
AmtrackJim
Brakeman
 
Join Date: May 2015
Location: Northeast
Posts: 108
Scales Modeled: HO
Error message

Today when I logged in and started going to different forums I started getting an DATEBASE ERROR. and could not continue without backing up a couple of times. I have never had this problem before and nothing has changed on my end.
AmtrackJim is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-12-2018, 01:44 PM   #2
teledoc
Super Moderator
 
teledoc's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Hamilton, NJ
Posts: 3,007
Scales Modeled: Postwar/Prewar tinplate "O" scale
Images: 13
I am also having the same problem with “database error”, with both the PC and my iPad. It is only today’s activity!!!
__________________
"MASTER OF RESEARCH & USELESS INFORMATION!!"

"Prewar Tinplate fanatic”

Newly Appointed "Tinplate Wizard"
"The man behind the curtain????"
teledoc is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2018, 04:00 PM   #3
DonR
Train Master
 
Join Date: Oct 2012
Location: Jacksonville, Fl
Posts: 8,113
I don't recall ever getting the DATABASE ERROR.

However, amusingly, I click on a Firefox Browser
History item called DATABASE ERROR and what
do you know...I'm on Model Train Forum. Don't
know how this happened but I'm not going to mess
around with it.

Don
DonR is online now   Reply With Quote
 
Old 09-12-2018, 05:53 PM   #4
gunrunnerjohn
Admin
 
gunrunnerjohn's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: SE-PA, USA
Posts: 42,036
Scales Modeled: O-gauge 3-rail
Images: 3
It's an issue with the forum database, hence the error message. The VS folks doubtless got an alert from Vb and fixed it. You may see some missing or duplicated messages from the time it was happening.
gunrunnerjohn is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2018, 09:54 AM   #5
sid
Engineer
 
Join Date: Mar 2018
Location: Mena Arkansas
Posts: 648
Scales Modeled: N
yup me too. but all fixed now.
sid is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


» Visit These Sites:
LGB World

Or Our European Train Website ModelRailForum




All times are GMT -5. The time now is 05:55 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.