Missing History Pages - Model Train Forum - the complete model train resource
Model Train Forum - the complete model train resource

Go Back   Model Train Forum - the complete model train resource > General Model Train Forum Discussion > Forum News, Updates and Help
Forgotten your password?

Forum News, Updates and Help MTF News and Updates will be posted here. Feedback is welcome. Have a question about how the forum works? Post here!


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2019, 07:57 PM   #1
rkenney
Dispatcher
 
rkenney's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Maryland
Posts: 1,731
Scales Modeled: O, O27, N
Missing History Pages

As soon as I log in the history pages for most of the forums on this site disappear. In addition to that on at least one forum - Tinplate - will only show 10 or 11 threads on the current page.

If I'm not logged in all the current threads are shown - 40 or so - and all the history pages can be accessed by the numbers in the upper or lower right hand corner.

So, if I'm not logged in I can see all the posts and search but I can't view post pictures or reply.

If I log in I can only view or reply to the limited current page and I can not access or search any of the history pages or posts.

Severely restricts the usefulness of this site!
rkenney is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-08-2019, 11:37 AM   #2
highvoltage
Dispatcher
 
Join Date: Apr 2014
Location: Southern Delaware
Posts: 2,119
Scales Modeled: O, O27
Bob, I just did a test using the Tinplate forum you mentioned. Not logged in I can see 5 pages of history going back to 2015. I logged in and can still see all 5 pages.

I'm not sure what might be going on with your account, but, using this one example, for me it didn't make any difference whether I was logged in or not.
highvoltage is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2019, 12:39 PM   #3
vs-Admin
Engineer
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 659
Images: 4
Hello there,

Can you send me the thread here?
I'll take a look into this.
Note that if you're not logged in, you may not be able to see some content since they are hidden from guests.

Ed
vs-Admin is offline   Reply With Quote
 
Old 03-08-2019, 12:44 PM   #4
teledoc
Super Moderator
 
teledoc's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Hamilton, NJ
Posts: 3,007
Scales Modeled: Postwar/Prewar tinplate "O" scale
Images: 13
Bob, I have followed the other thread with Gunrunnerjohn/TJcruiser trying to rectifying your problem. From all appearances, everything points to a problem with your computer. It doesn’t happen to me, on both my PC, iPad or iPhone, with either logged in or off line. Something has drastically changed on your end, for what ever reason. Is there another device that may have, to access the MTF site, or if you could use a friends computer, as temporary access, and see if your problem follows to a different device. I’m kind of grabbing at straws, with what you can do.
__________________
"MASTER OF RESEARCH & USELESS INFORMATION!!"

"Prewar Tinplate fanatic”

Newly Appointed "Tinplate Wizard"
"The man behind the curtain????"
teledoc is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2019, 01:49 PM   #5
vs-Admin
Engineer
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 659
Images: 4
go here: https://www.modeltrainforum.com/prof...do=editoptions

and check your options for this: Default Thread Age Cut Off
and then select your thread age cut off date.

let me know if that helps. if not, it could be your usergroup.

lee
vs-Admin is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2019, 05:28 PM   #6
rkenney
Dispatcher
 
rkenney's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Maryland
Posts: 1,731
Scales Modeled: O, O27, N
Quote:
Originally Posted by vs-Admin View Post
go here: https://www.modeltrainforum.com/prof...do=editoptions

and check your options for this: Default Thread Age Cut Off
and then select your thread age cut off date.

let me know if that helps. if not, it could be your usergroup.

lee
Taking your suggestion I went to those settings. Default thread age cutoff was set to last two months. I changed it to show all.

Still get the same result. when logged in I only show about 13 current posts (which ironically is about two months worth) but the 5 history pages that were there before logging in are gone along with about 30 current posts that normally show on the tinplate landing page.

Same computer, same operating system and same browser; nothing has changed here.
rkenney is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2019, 05:32 PM   #7
gunrunnerjohn
Admin
 
gunrunnerjohn's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: SE-PA, USA
Posts: 42,011
Scales Modeled: O-gauge 3-rail
Images: 3
Did you erase ALL cookies and logout and back into MTF?
gunrunnerjohn is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2019, 05:41 PM   #8
rkenney
Dispatcher
 
rkenney's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Maryland
Posts: 1,731
Scales Modeled: O, O27, N
I fixed it. The link to change the global option 'default thread age cutoff' is overridden by the forum display options box at the bottom of the page. Each forum has its own 'thread display cutoff' and tinplate was still set to 2 months.

Not something I ever changed cause I didn't know it was there. Must have changed with your upgrade.

Know you know!
rkenney is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2019, 10:37 AM   #9
vs-Admin
Engineer
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 659
Images: 4
Glad you fixed it on your end

Let us know if you're still having issues with this.

Ed
vs-Admin is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


» Visit These Sites:
LGB World

Or Our European Train Website ModelRailForum




All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.