Forum VERY slow - Page 2 - Model Train Forum - the complete model train resource
Model Train Forum - the complete model train resource

Go Back   Model Train Forum - the complete model train resource > General Model Train Forum Discussion > Forum News, Updates and Help
Forgotten your password?

Forum News, Updates and Help MTF News and Updates will be posted here. Feedback is welcome. Have a question about how the forum works? Post here!


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2018, 05:32 PM   #11
D&J Railroad
Station Master
 
D&J Railroad's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: King George, VA
Posts: 2,621
Scales Modeled: HO only and some G scale stuff for display
Not slow for me on my dial up modem.
__________________
Ken
Chief Operator and creator of the D&J Railroad
D&J Railroad is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-25-2018, 05:58 PM   #12
gunrunnerjohn
Admin
 
gunrunnerjohn's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: SE-PA, USA
Posts: 42,015
Scales Modeled: O-gauge 3-rail
Images: 3
I'm guessing someone slapped it along side the head, it's back to normal now.
gunrunnerjohn is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2018, 08:56 PM   #13
Country Joe
Guest
 
Posts: n/a
It varies each time I'm on. Sometimes it's painfully slow but other times, like tonight, it's just peachy keen.
  Reply With Quote
 
Old 11-26-2018, 03:00 AM   #14
DennyM
Station Master
 
DennyM's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Southwest Michigan
Posts: 4,981
Scales Modeled: O, On30, HO gauges
It was slow all day today. Now it seems to be back to normal.
__________________
Denny

Southwest Michigan Modular Railroad Club
TCA #16-71617

Good judgement comes from experience and experience comes from bad judgement
DennyM is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2018, 10:31 AM   #15
gunrunnerjohn
Admin
 
gunrunnerjohn's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: SE-PA, USA
Posts: 42,015
Scales Modeled: O-gauge 3-rail
Images: 3
There were a lot of database errors popping up for me for a couple of days, a refresh eventually got the thread back. The ship seems to have been righted at this point.
gunrunnerjohn is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2018, 02:22 PM   #16
vs-Admin
Engineer
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 659
Images: 4
Quote:
Originally Posted by DennyM View Post
It was slow all day today. Now it seems to be back to normal.
We are working on network wide upgrades this week to address some speed issues. Hod tight, we should have the speed set back to normal by the end of the week.
-Philip
vs-Admin is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2018, 02:47 PM   #17
Vincent
Dispatcher
 
Join Date: Jan 2018
Location: Chapala, Jalisco, Mexico
Posts: 1,766
Red face

Quote:
Originally Posted by vs-Admin View Post
We are working on network wide upgrades this week to address some speed issues. Hod tight, we should have the speed set back to normal by the end of the week.
-Philip
Philip, if you clean the network with rubbing alcohol and make sure that all the joints are connected tightly, things should speed up.
Vincent is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2018, 05:39 PM   #18
DennyM
Station Master
 
DennyM's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Southwest Michigan
Posts: 4,981
Scales Modeled: O, On30, HO gauges
Quote:
Originally Posted by vs-Admin View Post
We are working on network wide upgrades this week to address some speed issues. Hod tight, we should have the speed set back to normal by the end of the week.
-Philip
I haven't had issues all day.
__________________
Denny

Southwest Michigan Modular Railroad Club
TCA #16-71617

Good judgement comes from experience and experience comes from bad judgement
DennyM is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2018, 10:52 AM   #19
vs-Admin
Engineer
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 659
Images: 4
Good to hear. Techs have been applying short term fixes regularly while we wait for the more permanent fix to be ready

Kevin
vs-Admin is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2018, 11:05 AM   #20
gunrunnerjohn
Admin
 
gunrunnerjohn's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: SE-PA, USA
Posts: 42,015
Scales Modeled: O-gauge 3-rail
Images: 3
Just had another one this morning at 10:45, posted in the mods forum. Same issue, Database Error.

The error is telling: MySQL server has gone away

Sounds like you have back-end issues with your network.
gunrunnerjohn is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


» Visit These Sites:
LGB World

Or Our European Train Website ModelRailForum




All times are GMT -5. The time now is 02:24 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.