Model Train Forum banner

1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
231 Posts
Discussion Starter #1
i sometimes get nothing but a blank screen, this morning was the worst ...
repeated F5 finally got to where i could post , about six tries
once in a while it says database error
this is really bad compared to the old one ??
 

·
Registered
Joined
·
2,314 Posts
A while back I got a screen that said they were doing maintenance. I just logged off and waited a while. Seems better now.
 

·
Administrator
Joined
·
749 Posts
They are doing weekly updates so it may get glitchy for just a bit.

I haven't experienced any issues, but I will monitor.

- Cricket
 

·
Registered
Joined
·
231 Posts
Discussion Starter #6
glitchy when they are doing updates ??
this was on a tuesday morning, well before eight oclock eastern time, and
shouldn't there be a notice of possible updates ?? or do you do them 'whenever'?
 

·
Administrator
Joined
·
749 Posts
glitchy when they are doing updates ??
this was on a tuesday morning, well before eight oclock eastern time, and
shouldn't there be a notice of possible updates ?? or do you do them 'whenever'?
They are generally done on Tuesdays.

Is the site working well for you now?

- Cricket
 

·
Registered
Joined
·
231 Posts
Discussion Starter #11
true, may be a local issue ..
but only happens on this one site, no other places that I have found ..
only took three tries at F5 before I could reply here ..
most read new posts have been one or two F5 only, none 'straight through'
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Several times yesterday and again tonight when viewing this thread, my browser window was hijacked by “https://add-nrt-updt.online/“ and a bunch of following url with a Norton anti-virus pop-up. I‘m using Safari on an iPad. Cleared the cookies set by that site and will see if it repeats. Doesn’t happen on anyother threads I’ve viewed.
 

·
Registered
Joined
·
8,226 Posts
1 - 16 of 16 Posts
Top