Model Train Forum banner

1 - 20 of 31 Posts

·
Registered
Joined
·
3,444 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Lately I get the screen that says I need to 'Prove' that I'm not a robot ...
It wasn't there the last few years, if ever ....
How come ?? [it's only on this forum]
 

·
Admin
Joined
·
43,841 Posts
Lately I get the screen that says I need to 'Prove' that I'm not a robot ...
It wasn't there the last few years, if ever ....
How come ?? [it's only on this forum]
Apparently, you're the only "robot like" presence. :p:p

Seriously, where exactly did you see it? Was this logging in, or some other function?
 

·
Registered
Joined
·
3,444 Posts
Discussion Starter #4
okay .. tried a few different things ...
I DON'T get it when I log out or log back in ....
I ONLY seem to get it when i 1] go advanced mode or 2] reply to a message or create a new thread ...
[like this message ]


I'm then taken to another page that states ..
One more step .. please complete this security ... la la la
I have to check a box that 'proves' I'm not a robot ...
 

·
Registered
Joined
·
3,444 Posts
Discussion Starter #5 (Edited)
I don't know if I used my IP redirect here on this site ...it's to a server in the Czech republic ..
if so I would have two IP address in the file here .. widely spaced .. 185.156.xxx.xxx is the Czech one ..
 

·
Registered
Joined
·
3,444 Posts
Discussion Starter #6
it may be a cloudflare issue ??? that seems to be where it redirects to for a security issue ??
 

·
Administrator
Joined
·
747 Posts
Provide a screenshot where you see the human verification and you are logged in at the same time.

-JB
 

·
Administrator
Joined
·
747 Posts
@wvgca Can you let me know what browser/device you're using? Can you also send a PM to this account with the password to your account? I'm going to log in and see if I can replicate it.

Niall
 

·
Registered
Joined
·
3,444 Posts
Discussion Starter #15
browser is mozilla firefox , under windows 10
installed options are photobucket embed fix, ublock origin, and website blocker ..
malware bytes scan already done [several times], nothing found ..
pm'd user name / password
 

·
Administrator
Joined
·
747 Posts
browser is mozilla firefox , under windows 10
installed options are photobucket embed fix, ublock origin, and website blocker ..
malware bytes scan already done [several times], nothing found ..
pm'd user name / password
Can you try turning off those extensions and see if that's still an issue?

If that didn't work, give this a try: https://pearsonnacommunity.force.com/support/s/article/How-to-display-mixed-content-with-Google-Chrome-Internet-Explorer-or-Firefox-1408394589290

Ed
 

·
Admin
Joined
·
43,841 Posts
I have FF, and I didn't have to do this, when I check the setting, I haven't disabled content blocking for MTF.

To allow mixed content in Firefox:

Click the shield icon.
In the pop-up window, change the option to Disable Protection on This Page.
 

·
Registered
Joined
·
3,444 Posts
Discussion Starter #20
1 - 20 of 31 Posts
Top