Model Train Forum banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
922 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
no forum tools to start a new post.
This happens quite frequently.
Then I'm accused of hyjacking a current post
 

·
Registered
Joined
·
3,443 Posts
sure there are ... go to any one of the subforums [like HO] and click on 'New Thread' ..
that will start a new post and thread .. to make a new post in a existing thread, just hit 'Reply'
 

·
Registered
Joined
·
922 Posts
Discussion Starter #4
alot of times no tools to select to post:(

:(:( no tools to select from quite frequently:hah:Then old hobo
gets on my case:(
Regards,tr1
 

·
Registered
Joined
·
922 Posts
Discussion Starter #6
I don't get it?

:hah:sometimes it does not work properly:dunno:
Wellthank you "wv"
 

·
Admin
Joined
·
43,163 Posts
no forum tools to start a new post.
This happens quite frequently.
Then I'm accused of hyjacking a current post
Funny, you just started a new post!

How about a screen shot of what you're experiencing, I've never heard of that before unless it's a closed thread.
 

·
Registered
Joined
·
1,298 Posts
no forum tools to start a new post.
This happens quite frequently.
Then I'm accused of hyjacking a current post
You have to be at the forum level (list of topics), not reading a topic. It sounds like you're making your posts as replies to a topic/thread, not a new topic.

If you want to start your own discussion, leave the discussion you're currently ready and go back up to the forum section (eg. HO Scale) you want to start your topic in.
 
1 - 15 of 15 Posts
Top